บริการ

  • Reception

Tjenester

Fasade 2
Bare 7 minutter unna Oslo Lufthavn……………   
Et rimelig og hjemmetrivelig alternativ for overnatting ved Oslo Lufthavn. Av oss blir du raskt hentet på flyplassen, og du kan slappe av å hygge deg med god mat og drikke. Når morgenen kommer, uansett hvor tidlig, står frokosten klar til deg. Etter frokost kjører vi deg rett til flyplassen uten frykt for trafikkork eller togstans. En enkel og hyggelig start eller slutt på hvilken som helst reise…..

Parkering - Oslo Lufthavn sin rimeligste parkering?

shuttlebus_outside_2-1.jpg
Vi har parkeringsplass tilknyttet hotellet og  som gjest kan du parkere GRATIS natten du sover hos oss.

Vi tilbyr også rimelig langtidsparkering. Ønsker du å parkere din bil hos oss mens du er på reise, så tilbyr vi nå prisen 295 kr for en uke + 200 kr transport tur/retur Oslo Lufthavn pr rom. Vårt uteområde er kameraovervåket, ikke inngjerdet og du står på eget ansvar. Langtidsparkering må forhåndsbestilles grunnet begrensede plasser. 

Møterom

img_9907-1.JPG
Vi kan tilby møterom med plass til opp til 12 personer. Møterommet er utstyrt med trådløs internett / fiber tilkobling for bærbare datamaskiner. Møterommet har følgende fasiliteter :
* Projektor * Stort lerret * Flippover
Frokost, lunsj, middag og annen bevertning kan selvfølgelig ordnes. Pris for vårt møterom er 1250 kr pr dag inkl kaffe. Ta kontakt på e-post eller tlf. for mer informasjon og booking.
hotel@gardermoenbb.no     Telefon: 63930050

img_9907-2.JPG

Mat hele døgnet

winter_garden-3.jpg
Åpningstider Frokost
Mandag ? Søndag: 03:30 ? 11:00
Vi er veldig fleksible, og serverer frokost fra første vekking.

Bespisning
Vi serverer middag og små retter hele døgnet. Vår Meny endres, men som regel inneholder menyen : Laks, kjøttkaker, kyllinggryte og kjøttgryter.
Vi har også alle rettigheter. 

shuttlebus_outside_2-1.jpg
Inn og utsjekk

Innsjekk fra kl 15:00.
Utsjekk senest kl 12:00.

Tidlig innsjekk/sen utsjekk
Om du har behov for å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut litt senere, har vi mulighet til det ? forutsatt at det er kapasitet på hotellet. Ta kontakt med resepsjonen ved ankomst, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

img_9961-1.JPG
Vi har ladestasjon for Elbiler!Gratis Wi-Fi


Alle som bor på vårt hotell har tilgang til gratis trådløst nett over hele hotellet, det er bare å surfe i vei!

Kioskvarer tillegg til varmretter selger vi også drikke, snacks og «kjekt å ha»-produkter som kan være greie å ha med seg når man er på reise.